13:30 uur 09-07-2024

MMI bouwt wereldwijd momentum op met meerdere distributieovereenkomsten en wettelijke goedkeuringen

Uitbreiding omvat snelstgroeiende markt voor microchirurgische procedures en kans op aanzienlijke vooruitgang, en verbeterde behandelingsopties voor patiënten

JACKSONVILLE, Fla.–(BUSINESS WIRE)– MMI (Medical Microinstruments, Inc.), een roboticabedrijf dat zich toelegt op het vergroten van behandelingsopties en het verbeteren van klinische resultaten voor patiënten met complexe aandoeningen, heeft vandaag mijlpalen aangekondigd op twee continenten die het wereldwijde bereik van het Symani® Surgical System vergroten. Het bedrijf kondigde het volgende aan:

  • Het heeft een exclusieve distributieovereenkomst bereikt met Gunze Medical Limited, een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van medische hulpmiddelen in Japan. De overeenkomst markeert een stap in de richting van commercialisering van Symani in heel Japan, na wettelijke goedkeuring, en zal ziekenhuizen daar uiteindelijk in staat stellen hun open chirurgische programma’s uit te breiden met microchirurgische en supermicrochirurgische procedures.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Dan Ventresca

Matter Health voor MMI

MMI@matternow.com

Investor Relations:

Lisa Croke

Lisa.Croke@mmimicro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr