10:37 uur 11-07-2024

Mindbreeze InTend: op AI gebaseerde oplossing voor RFP en offertebeheer

Optimalisering van het hele proces voor offertebeheer, van het opsporen en plannen van aanbestedingen tot het genereren van het uiteindelijk offerteontwerp

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Mindbreeze, een vooraanstaande leverancier van op AI gebaseerde oplossingen voor kennisbeheer, introduceerde Mindbreeze InTend. Mindbreeze InTend vereenvoudigt RFP-beheer (request for proposal = beheer van offerteaanvragen) om de werkdruk voor werknemers te verlichten.

Mindbreeze InTend stelt bedrijven in staat om artificiële intelligentie (AI) aan te wenden om snel relevante aanbestedingen te identificeren en het hele aanbestedingsproces te optimaliseren. De software wordt geleverd in een SaaS-omgeving en is onmiddellijk gebruiksklaar. Bedrijven hebben de mogelijkheid om alle functies te testen binnen een ‘try & buy’-programma van 28 dagen zonder aankoopverplichting.

Generatieve AI maakt gebruik van bedrijfsinformatie voor offertes

“We gebruiken generatieve artificiële intelligentie om het proces van offertes en RFP’s te versnellen. Mindbreeze InTend creëert initiële offerteontwerpen op basis van bestaande bedrijfsinformatie, met inbegrip van bronreferenties om de inhoud te controleren. Dit bespaart tijd en middelen voor onze klanten, omdat ze de vereiste inhoud niet opnieuw moeten gaan zoeken of die manueel voor te bereiden,” zegt Felix Breiteneder, oprichter en CEO van Mindbreeze InTend.

Automatisering van routineactiviteiten zorgt ervoor dat teams meer tijd hebben om hun aandacht op strategische verbeteringen te richten en ontwerpen verder te verfijnen wanneer kortere deadlines en een steeds grotere complexiteit hoge eisen aan werknemers stellen.

Automatisch herkennen van relevante aanbestedingen

Mindbreeze InTend genereert niet alleen een offerteontwerp, het ondersteunt ook het zoeken in verschillende aanbestedingenportals. Het identificeert automatisch geschikte aanbestedingen door de inhoud van vorige offertes te vergelijken en een mogelijke kans op slagen te berekenen. Deze door AI ondersteunde analyses maken de beslissingen om al dan niet mee te dingen veel eenvoudiger en meer strategisch.

Mindbreeze InTend is ontworpen als aanvullende software die probleemloos in een bestaande werkomgeving geïntegreerd kan worden. Gespecialiseerde afdelingen kunnen de oplossingen op zeer korte tijd introduceren, gezien er geen uitgebreid IT-project is vereist.

Meer informatie over Mindbreeze InTend en de voordelen ervan vindt u op onze website.

Over Mindbreeze

Mindbreeze is een toonaangevende leverancier van op AI gebaseerde oplossingen voor kennisbeheer met kantoren in Europa en Noord-Amerika, en een wereldwijd partnernetwerk. Het Mindbreeze InTend-product is gebaseerd op Mindbreeze InSpire. Mindbreeze InSpire maakt gebruik van generatieve AI (GenAI) en andere methoden gebaseerd op artificiële intelligentie (AI) om bedrijven te helpen hun bedrijfskritieke informatie te analyseren, te begrijpen en efficiënt in netwerken te gebruiken. Mindbreeze InTend GmbH is een dochteronderneming van Mindbreeze GmbH.

Voor meer informatie gaat u naar www.mindbreeze.com of volg ons op LinkedIn en X @Mindbreeze.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ulrike Kogler

pr@mindbreeze.com
+1 312 300 6745

Check out our twitter: @NewsNovumpr