22:12 uur 11-07-2024

Parse Biosciences lanceert gecertificeerd Service Provider Program

Eurofins Clinical Enterprise, LLC en SeqMatic zijn de eerste leveranciers die zich bij het programma voegen, waarmee de toegang tot de groeiende portfolio single cell-oplossingen van Parse wordt uitgebreid

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– Parse Biosciences, een toonaangevende leverancier van toegankelijke en schaalbare oplossingen voor single cell sequencing, maakte vandaag de lancering van haar CSP-programma (Certified Service Provider) bekend. Voor onderzoekers die op zoek zijn naar wegen om hun single cell-projecten uit te besteden, biedt het CSP-programma van Parse opties om samen te werken met betrouwbare service providers die in staat zijn om kleinere pilootprojecten uit te voeren, maar ook routineprojecten met grotere doorvoer aankunnen.

SeqMatic, gevestigd in Fremont, Californië, en Eurofins Clinical Enterprise, LLC, gevestigd in Framingham, Massachusetts, zijn de eeste CSP’s die met Parse samenwerken om haar uitbreidende portfolio single cell-producten aan te bieden, waaronder de Evercode™ Whole Transcriptome, Evercode™ TCR, CRISPR Detect, Gene Capture, en de onlangs op de markt gebrachte Evercode™ BCR, die BCR-sequenties op volledige lengte en genexpressie samen op nooit eerder geziene schaal vastlegt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jay Roberts, SRPR

jay@shevrushpr.com | 917.696.2142

Check out our twitter: @NewsNovumpr