19:57 uur 15-07-2024

ArcGIS Enterprise on Kubernetes van Esri geïntegreerd met IBM Maximo is nu beschikbaar

Uitgebreide samenwerking om ruimtelijke mogelijkheden voor klanten te verbeteren

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Om te voldoen aan de vraag naar geavanceerde ruimtelijke analyses en verbeterde data-integratie in software voor activabeheer, heeft Esri, de wereldleider in locatie-intelligentie, vandaag op de 44e jaarlijkse gebruikersconferentie van Esri een uitgebreide samenwerking met IBM aangekondigd. ArcGIS Enterprise on Kubernetes geïntegreerd met de IBM Maximo Application Suite is nu beschikbaar als een add-on, waarmee gebruikers ruimtelijke gegevens voor binnen- en veldwerkzaamheden effectiever kunnen visualiseren, analyseren en beheren.

Het geïntegreerde ArcGIS Enterprise- en IBM Maximo Application Suite-product is ontworpen om klanten toegang te geven tot een holistischer beeld van de locaties, omstandigheden en prestaties van activa, evenals verbeterde mogelijkheden voor onderhoudsplanning en toewijzing van middelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Mobiel: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr