21:32 uur 15-07-2024

Harvey Performance Company neemt ATA over en biedt een internationaal platform voor voortdurende groei en uitbreiding

ROWLEY, Mass. & KILLYGARRY, Cavan, Ierland–(BUSINESS WIRE)– Harvey Performance Company (‘Harvey Performance’ of het ‘bedrijf’), een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde snijgereedschappen voor precisiebewerkingstoepassingen, heeft vandaag de overname van ATA aangekondigd. Harvey Performance bedient de markt via de in de sector vooraanstaande merken Harvey Tool, Helical Solutions, Micro 100, Titan USA, CoreHog en Valor Holemaking. ATA is een in Ierland gevestigde multinational in precisietechniek en het moederbedrijf van de merken Karnasch, SGSPRO, ATA Tools, Van Hoorn Carbide, Industrial Tooling Corporation (‘ITC’) en Garryson.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240715341702/nl/

“We zijn ontzettend enthousiast om ATA te mogen verwelkomen in de Harvey Performance-familie,” aldus Brian Lavelle, Chief Executive Officer van Harvey Performance Company.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Garth Ely

Senior Vice President – Marketing & Business Development

+1-844-393-8665

gely@harveyperformance.com

Alison Mills

ATA Media Relations

+353 86 851 2890

ali@alisonmills.ie

Greg Winter, Berkshire Partners

+1-617-316-6260

gwinter@berkshirepartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr