13:23 uur 17-07-2024

Kolmar Korea benoemt wereldwijde experts om zijn aanwezigheid in Noord-Amerika te versnellen

Oprichting van een productie-verkoop-R&D-triade om de uitbreiding van de overzeese cosmetica-ODM-markt te versnellen

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Kolmar Korea (KRX: 161890) versnelt zijn wereldwijde expansie door experts in de wereldwijde cosmetica-industrie aan te stellen voor zijn Noord-Amerikaanse dochteronderneming. Met het plan om begin volgend jaar zijn tweede Amerikaanse fabriek te bouwen, heeft het bedrijf een nieuw hoofd voor zijn Noord-Amerikaanse activiteiten en een Global Chief Commercial Officer (GCCO) aangesteld. Het heeft ook een strategisch kader opgezet dat productie, verkoop en R&D integreert om de lokale markt beter te penetreren. Dit plan omvat het creëren van een R&D-team voor Noord-Amerika en het aanstellen van een nieuwe manager.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240716157499/nl/

2e fabriek van Kolmar USA (Foto: Kolmar Korea)

2e fabriek van Kolmar USA (Foto: Kolmar Korea)

Kolmar Korea heeft aangekondigd dat het president Yongchul Hur heeft benoemd tot CEO van Kolmar Laboratories en Kolmar USA, zijn Noord-Amerikaanse dochterondernemingen. Philippe Warnery is benoemd tot Global Chief Commercial Officer (GCCO), George Rivera tot Chief Science Officer (CSO) van de Noord-Amerikaanse dochteronderneming, en Managing Director Inki Park tot hoofd van het R&D Center voor Noord-Amerika, verantwoordelijk voor het slaan van een brug tussen de Koreaanse en Noord-Amerikaanse markt.

Het belangrijkste onderdeel van de recente benoemingen is het binnenhalen van veel mensen met ruime ervaring in de wereldwijde cosmeticamarkt. Dit zal het bedrijf naar verwachting helpen om de Noord-Amerikaanse markt succesvol te betreden.

Yongchul Hur, de nieuwe CEO van de Noord-Amerikaanse dochterondernemingen van Kolmar, brengt een schat aan ervaring in de wereldwijde ODM-activiteiten met zich mee, aangezien hij toezicht hield op de productie van de huidverzorgings- en make-upproducten van Kolmar Korea. Hij was eerder president van Kolmar Beijing en Kolmar Wuxi en zorgde voor aanzienlijke groei in de Chinese activiteiten van Kolmar. Voordat hij bij Kolmar Korea werkte, bekleedde hij prominente functies in de cosmetica-industrie, waaronder fabrieksmanager bij Amore Pacific en CEO van Cosvision. President Hur is van plan om zijn tientallen jaren aan ervaring in de industrie te gebruiken om de lokale activiteiten in Noord-Amerika aan te sturen.

Philippe Warnery, onlangs benoemd tot Global Chief Commercial Officer (GCCO), is een expert op het gebied van de wereldwijde cosmeticamarkt. Zijn eerdere functies waren onder meer CEO van Intercos North America, een Italiaanse cosmetica-ODM, en President van de Britse en Ierse regio en General Manager van de Canadese vestiging bij Estee Lauder. Met 25 jaar ervaring in de wereldwijde cosmetica-industrie, daarbij zowel merkbedrijven als ODM-bedrijven bestrijkend, is zijn uitgebreide netwerk een belangrijk concurrentievoordeel. Warnery wil zich richten op het veiligstellen van aanzienlijke verkopen van zowel grote wereldwijde merken als indie-merken, en het werven van influencers die wereldwijd aan populariteit winnen.

George Rivera, benoemd tot Chief Science Officer (CSO) van de Noord-Amerikaanse dochterondernemingen van Kolmar, is een expert met meer dan 20 jaar R&D-ervaring bij wereldwijde cosmeticabedrijven zoals L’Oreal USA en Intercos. Onlangs gaf hij leiding aan proces- en technologie-innovatie als president van Kolmar USA. CSO Rivera is van plan zich, in samenwerking met Inki Park, hoofd van het Noord-Amerikaanse R&D Center, is van plan zich te concentreren op onderzoek en ontwikkeling die zijn afgestemd op de behoeften van de lokale markt.

Park, hoofd van het Center, is een onderzoeksdeskundige met 18 jaar ervaring, en is verantwoordelijk voor het aanpassen van kerntechnologieën die zijn ontwikkeld in het Kolmar R&D Complex, de wereldwijde R&D-hub van de Kolmar Group in Zuid-Korea, aan de lokale markt. Met behulp van gegevens die zijn verzameld in het Complex, waaronder kleur, formulering en geur, zal het team van Park de behoeften van overzeese markten analyseren en zich richten op het ontwikkelen van aangepaste formuleringen.

Kolmar Korea is van plan deze strategische aanwervingen te benutten om de operationele capaciteit van zijn Noord-Amerikaanse productiefaciliteiten te maximaliseren, waaronder de eerste Amerikaanse fabriek en de tweede fabriek die in aanbouw is. Het bedrijf streeft ernaar om in de komende vijf jaar $ 100 miljoen aan omzet te behalen. Daartoe is het van plan om zijn verkoopnetwerk agressief uit te breiden, niet alleen in Noord-Amerika, maar ook in Midden- en Zuid-Amerika. Bovendien is het bedrijf van plan om, met de toenemende populariteit van K-beauty op de Amerikaanse markt via wereldwijde distributiekanalen zoals Amazon, actief ODM-verkopen te bevorderen die de nadruk leggen op markttoegankelijkheid en logistieke efficiëntie voor kleine en middelgrote Koreaanse indie-merken die de Amerikaanse markt willen betreden.

Een vertegenwoordiger van Kolmar Korea verklaarde: “Deze benoeming onderstreept onze toewijding om nieuw momentum te creëren op de Noord-Amerikaanse markt door experts uit de industrie aan het roer te laten staan. Kolmar Korea zal zich richten op het bevorderen van groei door de synergetische samenwerking van verkoop, productie en R&D en het uitbreiden van zijn invloed buiten Noord-Amerika naar Europa.”

Omdat Kolmar Korea het belang van de Noord-Amerikaanse markt begrijpt, heeft het bedrijf in 2016 Kolmar USA (voorheen bekend als PTP) en Kolmar Canada (voorheen bekend als CSR) overgenomen, waarmee het preventief een basis legde voor wereldwijde expansie. In 2022 verwierf Kolmar Korea 100% van de handelsmerkrechten van het merk ‘Kolmar,’ waarmee het exclusieve rechten op het merk veiligstelde en onbeperkte zakelijke activiteiten in de Amerikaanse en wereldwijde markten mogelijk maakte. Het bedrijf breidt zijn verkoopnetwerk uit met de recente opening van het Kolmar Innovation Center in New Jersey, VS.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kolmar Holdings

Jang Woo Lee

jay.lee@kolmar.co.kr

Check out our twitter: @NewsNovumpr