00:15 uur 31-07-2024

Carestream wint gerenommeerde prijs voor tandheelkundige films

ROCHESTER, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Carestream onlangs de Health Leaders Award in de categorie Dental heeft ontvangen van Grupo Mídia in Brazilië, een gerenommeerd internationaal multimediabedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240730095730/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Deze gerenommeerde prijs wordt beschouwd als de hoogste erkenning in de tandheelkundige industrie en bekroont onze tandheelkundige films voor uitmuntendheid. Er waren in totaal 23 categorieën met drie winnaars in elke categorie.

De winnaars werden geselecteerd op basis van een open stemming op de website van de awards en marktonderzoek dat de afgelopen 12 maanden is uitgevoerd door de redactie van Grupo Mídia.

Het behalen van deze prijs is een bewijs van ons streven naar uitmuntendheid en een direct resultaat van het harde werk en de toewijding van ons team.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melody Warner, Global Content & Communications Manager: 5857898735

Check out our twitter: @NewsNovumpr