04:38 uur 31-07-2024

Advanced Clinical kondigt opening van nieuw kantoor in India aan

DEERFIELD, Ill.–(BUSINESS WIRE)– Advanced Clinical, een particuliere organisatie voor klinische onderzoeksdiensten die zich inzet voor een betere klinische ervaring tijdens het traject voor de ontwikkeling van geneesmiddelen, kondigt met genoegen de opening aan van een nieuw kantoor in Ahmedabad, India. Deze strategische uitbreiding markeert een belangrijke mijlpaal in de voortdurende wereldwijde expansie-inspanningen en onderstreept de toewijding om in te spelen op de veranderende behoeften van de klanten van het bedrijf en tegelijkertijd concurrerender te worden op de wereldwijde markt.

Het nieuwe kantoor zal de wereldwijde voetafdruk van het bedrijf uitbreiden, waardoor klanten in verschillende tijdzones en regio’s efficiënter kunnen worden bediend. Door gebruik te maken van het uitzonderlijke talent en de middelen die beschikbaar zijn in India, streeft Advanced Clinical ernaar om oplossingen voor medicijnontwikkeling te leveren die inspelen op de dynamische eisen van de markt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sam Mumbower

Senior Digital Marketing & Communications Specialist

Advanced Clinical

smumbower@advancedclinical.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr