06:13 uur 31-07-2024

Ondersteuningsteam van politie van VAE helpt bij beveiliging van Olympische Spelen van 2024 in Parijs

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Het ondersteuningsteam van de politie van de Emiraten is begonnen met zijn missie om de Franse politie te helpen bij het beveiligen van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, die vrijdag werden gelanceerd door de Franse president Emmanuel Macron. De deelname van de VAE aan het beveiligen van de Olympische Spelen, die worden omschreven als ‘het grootste sportevenement ooit’, onderstreept de toewijding aan internationale samenwerking en ondersteuning voor grootschalige evenementen, om de veiligheid en stabiliteit van wereldwijde gemeenschappen te waarborgen. Het markeert ook een strategische pijler in de visie van de VAE om internationale vrede en veiligheid te bevorderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240729651271/nl/

Leden van het politieteam van de Emiraten ondergingen een uitgebreide training voorafgaand aan hun inzet in Parijs. Ze helpen de Franse politie bij het beveiligen van stadions, toegangswegen en verzamelplaatsen van teams en grote menigten die naar verwachting de Olympische Spelen van 2024 zullen bijwonen, die mensen van over de hele wereld samenbrengen.

Politiehondeneenheden (K9) inspecteerden de aangewezen gebieden, op basis van intensieve training en grondige inkaartbrenging van de gebieden. Gespecialiseerde teams voerden patrouilles te voet uit in verschillende delen van Parijs, als onderdeel van hun toegewezen taken, wat de diepe bilaterale samenwerking en de uitstekende relaties tussen de VAE en Frankrijk weerspiegelt.

De betrokkenheid van de VAE bij het veiligstellen van de Olympische Spelen in Parijs in 2024 onderstreept de efficiëntie en professionaliteit van het politiepersoneel van de Emiraten, onder leiding en ondersteuning van het hogere leiderschap, dat zijn troepen geavanceerde apparatuur en training van wereldklasse biedt om hun vaardigheden te verbeteren volgens de hoogste internationale normen. Dit zal de politie van de VAE in staat stellen om expertise en best practices uit te wisselen met hun internationale tegenhangers en hun capaciteiten op verschillende gebieden verder te vergroten.

Het ondersteuningsteam van de politie van de Emiraten bestaat uit ervaren vrouwelijke officieren van het ministerie van Binnenlandse Zaken en gekwalificeerde en getrainde specialisten die de verschillende politiesectoren, politiehondeneenheden (K9) en beveiligingsondersteuningsteams vertegenwoordigen. Hun deelname zal helpen om de goede reputatie van de VAE en de leidende rol van het land in gezamenlijke internationale samenwerking en actie te consolideren.

Contact:

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

*Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ministerie van Binnenlandse Zaken van de VAE
Raed Al Ajlouni, +971504702790

Of

Amanda Ayass, +971567225338

amanda@securitymedia.ae

Check out our twitter: @NewsNovumpr