07:52 uur 01-08-2024

Datalec Precision Installations (DPI) onthult elektronische beveiligingspartners

Geïntegreerde aanpak verbetert projectefficiëntie, versterkt beveiliging en stroomlijnt datacenterinstallaties

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Datalec Precision Installations (DPI), een leverancier van ontwerp-, bouw- en installatiediensten voor datacenters van wereldklasse, die gebruik maakt van unieke technische expertise om naadloze end-to-end oplossingen te leveren voor beheerders van datacenters, deelt met trots mee dat het toonaangevende samenwerkingsverbanden aangaat op het gebied van elektronische beveiliging. DPI kondigde aan dat het in november 2023 zijn eigen Electronic Security-diensten zal toevoegen, naast de benoeming van Glenn Stephenson, een 30-jarige veteraan uit de beveiligingsbranche, als Directeur Operaties voor Elektronische Beveiliging.

Sindsdien hebben Glenn en DPI het team verder ontwikkeld en zijn ze actief bezig met het installeren van elektronische beveiligingsoplossingen voor grote marktspelers in het Verenigd Koninkrijk en EMEA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ilissa Miller

iMiller Public Relations

E-mail: datalec@imillerpr.com
Tel: 1.914.315.6424

Check out our twitter: @NewsNovumpr