23:12 uur 01-08-2024

Kufri-release van Guidewire zorgt voor internationale uitbreiding van HazardHub om verzekeraars in 19 extra landen de mogelijkheid te bieden vastgoedrisico in luttele seconden te beoordelen

SAN MATEO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Guidewire (NYSE: GWRE) kondigt de Kufri-release aan, haar nieuwste cloudupdate, die de HazardHub van Guidewire naar 19 extra landen uitbreidt, de onderschrijvings- en facturatieprocessen verbetert, cloudmigraties bevordert en de ervaringen van ontwikkelaars stroomlijnt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240801410781/nl/

HazardHub is de meest omvattende set vastgoedrisicogegevens en risicoquoteringen in de P&C-verzekeringensector. Verzekeraars gebruiken HazardHub-gegevens om sneller en nauwkeuriger te onderschrijven, alsook om hun prijsbepaling te verbeteren.

“Dit zijn moeilijke tijden voor verzekeraars van eigendommen over de hele wereld. Nu er zich steeds meer natuurrampen voordoen, de regelgevende vereisten strenger worden en de complexiteit van risicobeheer toeneemt, hebben verzekeraars robuuste instrumenten nodig om snel geïnformeerde beslissingen te nemen,” zegt Leo Tenenblat, senior vicevoorzitter en algemeen directeur van Guidewire.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melissa Cobb

Senior PR-manager

Guidewire Software, Inc.

+1.650.464.1177

mcobb@guidewire.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr