14:44 uur 06-08-2024

Ceres bevestigt Denso als nieuwste licentiepartner

HORSHAM, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Ceres Power Holdings plc (CWR.L), een toonaangevende ontwikkelaar van schone energietechnologie, en Denso Corporation (“Denso”), een wereldwijde producent van originele apparatuur, verstrekken vandaag nadere informatie over een langlopende licentieovereenkomst voor de productie van de bedrijfseigen vaste-oxide elektrolysecellen voor waterstoftoepassingen van Ceres. Dit is een aanvulling op de eerdere aankondiging van 22 juli 2024 waarin de voorwaarden van deze overeenkomst werden benadrukt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240805333779/nl/

DENSO Headquarters (Photo: Business Wire)

DENSO Headquarters (Photo: Business Wire)

  • Biedt Ceres nog een OEM-partner van wereldklasse met de schaal, expertise en middelen om geavanceerde apparatuur te produceren voor de groeiende groene waterstofsectoren.
  • De overeenkomst houdt voor Ceres belangrijke inkomsten in over een aantal jaren, met een vergelijkbaar profiel als eerdere OEM-licenties van Ceres, inclusief licentievergoedingen, engineeringdiensten en hardware.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ceres Power Holdings plc

Patrick Yau/ Merryl Black

Tel: +44 (0)7884 654179

E-mail: investors@cerespower.com

FTI Consulting (Financial PR)

Dwight Burden / Ben Brewerton

Tel: +44 (0)203 727 1000

E-mail: ceres_power@fticonsulting.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr