00:23 uur 07-08-2024

Armis overschrijdt grens van 200 miljoen dollar aan jaarlijks terugkerende inkomsten (ARR) in minder dan 18 maanden

Snelle groei en ongeëvenaarde schaalgrootte versterkt de positie van Armis als wereldwijd leider op het gebied van cyberbeveiliging, nu Armis zich verder voorbereidt op zijn beursgang

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– Black HatArmis, het bedrijf voor asset intelligence cybersecurity, kondigde vandaag aan dat het de 200 miljoen dollar aan jaarlijks terugkerende inkomsten (ARR) heeft overschreden, waarmee het zijn ARR in minder dan 18 maanden heeft verdubbeld. Het is hiermee een van de weinige bedrijven die deze snelle schaal heeft bereikt, niet alleen in de cyberbeveiligingsmarkt, maar ook van alle SaaS-bedrijven wereldwijd.

De explosieve groei van Armis komt door Armis Centrix™, het bekroonde AI-platform voor het beheer van cyberblootstelling, dat is overgenomen door ‘s werelds toonaangevende organisaties, waaronder 35 van de top Fortune 100 bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Rebecca Cradick,

Senior directeur, algemene communicatie

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr