00:44 uur 07-08-2024

Grameenphone werkt met Mobileum samen om een transformatie van risicobeheer aangestuurd door AI te lanceren

Het platform voor verzekering van ontvangsten en fraudebeheer van Mobileum zal ongeëvenaarde bescherming en verzekering bieden voor toekomstige netwerken

CUPERTINO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Mobileum Inc. (“Mobileum”), een vooraanstaande internationale leverancier van oplossingen voor analyse en netwerken, kondigt met genoegen aan dat Grameenphone, de grootste provider van telecommunicatieservices van Bangladesh met meer dan 85 miljoen abonnees, de RAFM-oplossing van Mobileum (revenue assurance & fraud management) van de nieuwe generatie heeft geselecteerd, gebouwd op haar AIP-vlaggenschip (Active Intelligence Platform), om de transformatie van haar risicobeheer door te voeren. Dit strategische partnerschap zal Grameenphone de mogelijkheid bieden om inkomstenlekken op te sporen en te voorkomen, detectie van fraude te versterken en klanten een veiligere en efficiëntere service te bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

QUEXOR GROUP INC.
Barbara Henris | bhenris@quexor.com | gsm: +1 (703) 470-9446

Media- en bedrijfscommunicatie – Mobileum

Sandra Almeida | sandra.almeida@mobileum.com | gsm +351 939650229

Manager bedrijfscommunicatie – Grameenphone

Tazriba Khurshid | tazriba.khurshid@grameenphone.com | gsm: +88 01 711092233

Check out our twitter: @NewsNovumpr