02:11 uur 07-08-2024

6sense benoemd tot Forbes Cloud 100 van 2024

Innovatie in AI voor inkomstenteams en sterke bedrijfsgroei hebben geleid tot vierde opeenvolgende rangschikking als een topbedrijf in private cloud

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– 6sense , het toonaangevende platform om de manier waarop B2B-organisaties pijplijnen creëren, beheren en omzetten in inkomsten te revolutioneren, heeft vandaag aangekondigd dat het voor het vierde opeenvolgende jaar is benoemd tot de Forbes Cloud 100-lijst. De Forbes Cloud 100-lijst is de definitieve rangschikking van de 100 beste private cloud-bedrijven ter wereld, gepubliceerd door Forbes in samenwerking met Bessemer Venture Partners en Salesforce Ventures.

“B2B-inkomstenteams moeten steeds ambitieuzere doelen behalen met dezelfde of minder middelen, en ze hebben hun technologiepartners nodig om te anticiperen op en oplossingen te vinden voor veranderende krachten in de industrie,” aldus Jason Zintak, CEO van 6sense.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

pr@6sense.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr