05:06 uur 07-08-2024

Everen Group benoemt Robert Foskey tot President en CEO

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– De Everen Group, een groep toonaangevende energieverzekeraars, kondigt met genoegen de benoeming aan van Robert Foskey tot nieuwe President en Chief Executive Officer, met ingang van 5 augustus 2024. Dhr. Foskey brengt een schat aan ervaring en een bewezen staat van dienst met de Everen Group mee en is er klaar voor om het bedrijf naar de volgende fase van groei en innovatie te leiden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240806898041/nl/

Robert Foskey Appointed CEO of Everen Group (Photo: Business Wire)

Robert Foskey Appointed CEO of Everen Group (Photo: Business Wire)

In de afgelopen 17 jaar bij de Everen Group heeft dhr. Foskey uitzonderlijk leiderschap en strategische visie getoond, in zijn hoedanigheid als Group Chief Actuary gedurende 15 jaar en meest recent als Chief Operating Officer van Everen Limited.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Karyn Peixoto, VP, Human Resources & Administration op hr@everengroup.bm

Check out our twitter: @NewsNovumpr