06:41 uur 07-08-2024

Solidigm breidt AI SSD-portfolioleiderschap uit met bliksemsnelle toevoegingen aan zijn D7-productlijn

De D7-PS1010 en D7-PS1030 SSD’s van Solidigm™ zijn gebouwd om veeleisende moderne workloads te turbochargen en de meest prestatiekritieke fasen van de AI-datapijplijn te ondersteunen

RANCHO CORDOVA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft Solidigm, een toonaangevende leverancier van innovatieve NAND-flashgeheugenoplossingen, de lancering aangekondigd van de SolidigmTM D7-PS1010 en D7-PS1030 solid-state drives (SSDs) voor datacenters. Als de snelste PCIe 5.0 SSD’s 1 die momenteel in grote hoeveelheden worden verzonden, zijn deze drives zeer geschikt voor de IO-intensiteit die wordt aangetroffen in moderne mainstream-, gemengde en schrijfgerichte workloads.

“De Solidigm D7-PS1010 en D7-PS1030 SSD’s zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de steeds veeleisender wordende IO-vereisten voor een reeks workloads, zoals algemene servers, OLTP, servergebaseerde opslag, beslissingsondersteunende systemen en AI/ML,” aldus Greg Matson, Senior Vice President Strategic Planning & Marketing bij Solidigm.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Solidigm Corporate Communications

press@solidigm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr