16:41 uur 07-08-2024

Datalec Precision Installations (DPI) vergroot focus op het Midden-Oosten

De productie is nog maar het begin, met de vestiging in Dubai als het nieuwe regionale hoofdkantoor

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Datalec Precision Installations (DPI), een leverancier van datacenterontwerp, -levering, -bouw en beheerde services van wereldklasse die naadloze en geïntegreerde end-to-end-oplossingen leveren voor datacenterbeheerders, is er trots op een belangrijke mijlpaal in zijn uitbreidingsplannen aan te kondigen. Een nieuwe productiefaciliteit in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) markeert de sterke toewijding van het bedrijf aan de regio. In de speciale faciliteit van meer dan 4.700 vierkante meter (51.000 vierkante voet) zullen gangopstellingen en beveiligingskooien geproduceerd gaan worden volgens de veeleisende normen van DPI.

Als onderdeel van de strategische groei van DPI heeft het bedrijf zich verder ingezet voor de regio Midden-Oosten door er zijn regionale team te ontwikkelen, er te investeren en in Dubai het spiegelbeeld van zijn Europese productiecapaciteiten op te zetten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ilissa Miller

iMiller Public Relations

E-mail: datalec@imillerpr.com
Tel.: 1.914.315.6424

Check out our twitter: @NewsNovumpr