04:58 uur 14-08-2024

Experian neemt gedragsanalysepionier NeuroID over

De gecombineerde aanbiedingen leveren de kracht van gedragsanalyse met de uitgebreide fraudedetectiemogelijkheden van Experian om AI-gestuurde fraude te bestrijden

COSTA MESA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Experian ®— het wereldwijde data- en technologiebedrijf — heeft vandaag aangekondigd dat het NeuroID heeft overgenomen, een sectorleider in gedragsanalyse. De moderne en wrijvingsloze mogelijkheden van NeuroID versterken de frauderisicosuite van Experian door te voorzien in een nieuwe laag inzicht in digitale gedragssignalen en -analyses die worden waargenomen voor zowel nieuwe als terugkerende gebruikers gedurende de hele levenscyclus van de klant, inclusief het openen van accounts, inloggen en transacties.

De gedragsanalyseoplossingen van NeuroID zijn nu beschikbaar via CrossCore ® op het Experian Ascend Technology Platform™ als een belangrijke fraudedetectiemogelijkheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen
Annie Russell

1 949 683 5243

annie.russell@experian.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr