22:48 uur 14-08-2024

Uniphore benoemt Ravi Mayuram tot nieuwe Chief Technology Officer

PALO ALTO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Uniphore, een van de grootste, door AI aangestuurde bedrijven van enterprise-niveau ter wereld, maakte vandaag de benoeming bekend van Ravi Mayuram tot niewe CTO (Chief Technology Officer) van het bedrijf. Mayuram betekent een verrijking dankzij meer dan 25 jaar ervaring in engineering leiderschap en is klaar om de voortrekkersrol van Uniphore in Enterprise AI verder uit te bouwen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240814930712/nl/

Ravi Mayuram, CTO of Uniphore. (Photo: Business Wire)

Ravi Mayuram, CTO of Uniphore. (Photo: Business Wire)

Bij Uniphore zal Mayuram aan het hoofd staan van het engineeringteam en instaan voor de schaalvergroting van Uniphores engineeringplatform, technologie en AI-groepen, terwijl bijzonder hoge standaarden voor beveiliging en prestaties worden gewaarborgd.

Mayuram treedt bij Uniphore aan met een ruime leiderschapsachtergrond, met name in verschillende senior technische en beheersfuncties die hij heeft vervuld bij toonaangevende softwarebedrijven zoals Couchbase, BEA, HP, Informix, Oracle en Siebel Systems.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie over Uniphore neemt u contact op met: pr@uniphore.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr