20:00 uur 15-08-2024

AI-RAN Alliance benoemt Dr. Alex Jinsung Choi tot voorzitter

WAKEFIELD, Mass.–(BUSINESS WIRE)– De AI-RAN Alliance kondigt verheugd de benoeming aan van Dr. Alex Jinsung Choi, Principal Fellow van SoftBank Corp.’s Research Institute of Advanced Technology, tot voorzitter. Als voorzitter van de AI-RAN Alliance zet Choi zich volledig in om samen te werken met prominente leden uit de technologiesector, industrie en academische instellingen. Het doel is de toepassing en groei van AI-RAN-technologie (kunstmatige intelligentie-radiotoegangsnetwerken) te helpen versnellen met behulp van 5G- en 6G-technologieën.

“De AI-RAN Alliance is klaar om telecommunicatie te transformeren met AI-RAN-verbeteringen, verhoogde efficiëntie en nieuwe economische kansen,” zegt Choi. “Als voorzitter ben ik enthousiast om dit AI-RAN-initiatief te leiden en samen te werken met industrieleiders om mobiele netwerken te verbeteren, energie te sparen en de infrastructuur te moderniseren met 5G en 6G met AI/ML.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Jessie Hennion

AI-RAN Alliance Public Relations

(781) 876.6280

jhennion@virtualinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr