21:58 uur 15-08-2024

InduSuite TM lanceert FloCloud, een cloudgebaseerde software voor gasbewaking

NORTH BETHESDA, Md.–(BUSINESS WIRE)– Om de industrie in staat te stellen gasprocesparameters te volgen, gasverbruik te analyseren en gaslekken en overconsumptie te identificeren, heeft InduSuiteTM, het platform van ESAB voor softwaretoepassingen voor lassen, snijden en robotica, FloCloud geïntroduceerd, een softwareoplossing voor gasbewaking. FloCloud combineert het vertrouwde merk van gasregelproducten van GCE®met het bewezen WeldCloud-softwaretoepassingsplatform van InduSuite om een gasverdeler te bouwen met Mesh WiFi-compatibele druk- en flowsensoren die gegevens communiceren naar de online FloCloud-applicatie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240815821300/nl/

FloCloud’s dashboard provides complete gas consumption usage from manifold to torch to track analyze and report any over- or under-consumption events. (Graphic: Business Wire)

FloCloud’s dashboard provides complete gas consumption usage from manifold to torch to track analyze and report any over- or under-consumption events. (Graphic: Business Wire)

FloCloud beschikt over een eenvoudig te gebruiken analysedashboard en rapportagesysteem dat elk eindgebruikerspunt volgt en meldingen verzendt als de gasdruk daalt of als de gasstroom buiten de WPS-parameters (Weld Procedure Specification) valt. Hierdoor worden de real-time gegevens verbeterd en wordt de noodzaak voor handmatige controles verminderd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media bij ESAB Trade:
Chuck Schroeder

Tel.: +1 (262) 618-4427
chucks@imipr.com

Contactpersoon voor zakelijke media:
Tilea Coleman

Tel.: +1 (301) 323-9092

mediarelations@esab.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr