12:27 uur 19-08-2024

Technologiespitsbedrijf Infobip benoemt Yariv Dafna tot Chief Financial Officer

Dafna zal zich toeleggen op het bevorderen van de winstgevendheid nu Infobip zijn positie als meest geconnecteerde cloudcommunicatieplatform ter wereld verstevigt

VODNJAN, Kroatië–(BUSINESS WIRE)– Het internationale cloudcommunicatieplatform Infobip heeft Yariv Dafna benoemd tot Chief Financial Officer (CFO). Yariv is een doorwinterde financiën-, businessmanagement- en bedrijfsexecutive met bijna 20 jaar ervaring als executive in multinationale, beursgenoteerde bedrijven. Naast zijn financiële achtergrond, staat Yariv ook garant voor uitgebreide ervaring in bedrijfsontwikkeling en M&A. Hij zal aan het hoofd staan van het financiële team van Infobip en zich toespitsen op het verbeteren van de winstgevendheid nu het bedrijf zijn positie als toonaangevend full stack omnichannel communicatieplatform voor elk platform verstevigt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marcelo Nahime

Internationale PR-manager Infobip

marcelo.nahime@infobip.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr