08:02 uur 21-08-2024

McAfee lanceert ‘s werelds eerste automatische en AI-gestuurde Deepfake Detector exclusief op bepaalde nieuwe Lenovo AI-pc’s

  • McAfee® Deepfake Detector waarschuwt mensen binnen enkele seconden als het door AI gegenereerde audio in een video detecteert, zodat consumenten echt van nep kunnen onderscheiden.
  • De krachtige AI-technologie van McAfee, gebouwd met privacy in het achterhoofd, voorziet consumenten van geavanceerde AI-detectie, met een nauwkeurigheid van 96%. Deze helpt de strijd aan te gaan tegen de toename van AI-gegenereerde scams, deepfakes en foute informatie.
  • McAfee Deepfake Detector is nu exclusief beschikbaar op bepaalde Lenovo AI-pc’s en maakt gebruik van de Neural Processing Unit (NPU) om de prestaties te verhogen en tegelijkertijd privacy te garanderen door het verwerken van videogegevens op het apparaat.

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– McAfee, wereldwijd marktleider op het gebied van online bescherming, kondigt vandaag de lancering aan van McAfee® Deepfake Detector, de nieuwste toevoeging aan de reeks AI-producten van het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240820642976/nl/

McAfee Deepfake Detector dashboard (Graphic: Business Wire)

McAfee Deepfake Detector dashboard (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontact
media@mcafee.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr