00:08 uur 28-08-2024

USB Implementers Forum (USB-IF) lanceert nieuw programma voor het testen van conformiteit voor OEM’s/ODM’s in het kader van de EU-richtlijn inzake universele opladers

Hiermee kunnen OEM’s/ODM’s hun conformiteit met de IEC 62680 (USB) normen aantonen

BEAVERTON, Ore.–(BUSINESS WIRE)– USB Implementers Forum (USB-IF), de supportorganisatie voor de bevordering en toepassing van USB-technologie, maakte vandaag de lancering bekend van het programma voor USB-IF-conformiteit met de IEC 62680 (USB) specificaties. Dit nieuwe initiatief is bedoeld om OEM’s (Original Equipment Manufacturers)/ODM’s (Original Device Manufacturers) te helpen zich in overeenstemming te brengen met de basiseisen van de Richtlijn van de Europese Unie (EU) inzake universele opladers, die het gebruik oplegt van gestandaardiseerde oplaadtechnologie binnen een ruime waaier draagbare apparaten die met een batterij worden gevoed binnen de EU.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matt Baxter
USB-IF PR

press@usb.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr