21:52 uur 04-09-2024

Algemene beschikbaarheid van de Fosfor Decision Cloud vangt aan, wat zorgt voor robuustere bedrijfsresultaten op de Snowflake AI Data Cloud

WARREN, N.J. & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– Fosfor kondigde vandaag de algemene beschikbaarheid (GA = general availability) aan van haar Fosfor Decision Cloud, een met Snowflake geïntegreerd platform dat de componenten van de moderne datastack bijeenbrengt in een moderne decision-stack, gebouwd om AI te vereenvoudigen en bedrijfsresultaten te versterken. Dit robuuste en omvattende ‘data-to-decisions’ platform komt op de markt met Snowflake Partner Connect-integratie, Snowflake Technology Ready-validatie en AI-stimulerende integraties.

De GA-release is gestoeld op het succes en de toepassing van de privé preview-versie die in februari werd ontplooid, met toevoeging van:

  • Snowflake Partner Connect-integratie, zodat gebruikers rechtstreeks vanuit hun Snowflake-accounts eenvoudig, snel en veilig kunnen inschrijven voor een gratis Fosfor-test, waardoor de bedrijfsresultatenbevorderende capaciteiten van Fosfor voor alle Snowflake-klanten meteen beschikbaar worden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gitanjali Sreepal, internationale mediarelaties, Gitanjali.sreepal@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr