23:25 uur 05-09-2024

ProAmpac viert drie onderscheidingen bij de AmeriStar Awards 2024

CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)– ProAmpac, een leider in flexibele verpakkingen en materiaalkunde, is verheugd om zijn erkenning bij de AmeriStar Awards 2024 aan te kondigen, waar het twee overwinningen in de Sustainable Packaging-categorie heeft behaald en heeft bijgedragen aan een derde erkenning voor een innovatieve e-commerceoplossing. De onderscheidingen tonen de toewijding van ProAmpac aan duurzaamheid en innovatie met de RAP Sandwich Wedge voor Sammi’s; de ProActive Recyclable RP-1000 Paper Series voor de biologische aardappelen van Marks & Spencer; en de geïsoleerde papieren zak die bekend staat als ProActive Recyclable FiberCool.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240905924661/nl/

Sammi's RAP Sandwich Wedge (Photo: Business Wire)

Sammi’s RAP Sandwich Wedge (Photo: Business Wire)

“De erkenning door AmeriStar weerspiegelt onze onophoudelijke zoektocht naar innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen,” aldus Chad Murdock, president van de vezeldivisie bij ProAmpac.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Whitney Miles

ProAmpac

(617) 721-7040

Whitney.Miles@ProAmpac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr