23:32 uur 05-09-2024

CNE Direct, Inc. (dba “illumynt”) kondigt de terugkeer van Paul Knight als CEO aan

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– CNE Direct, Inc. (dba “illumynt”) kondigt met genoegen aan dat Paul Knight terugkomt als CEO van het wereldwijde IT Asset Disposition (ITAD)-bedrijf voor handel, diensten en oplossingen. illumynt bestaat nu 23 jaar en deze verandering maakt deel uit van een herstructurering om de volgende fase van strategische groei-initiatieven te starten. Knight, medeoprichter van het bedrijf in 2002, was hier CEO voor het grootste deel van zijn geschiedenis tijdens zijn onafgebroken voorzitterschap sinds de oprichting. Knight keert terug nu het bedrijf zich richt op verdere wereldwijde expansie en nieuwe serviceaanbiedingen, met een focus op het leveren van toonaangevende resultaten voor zijn klanten en partners.

“Ik ben verheugd om terug te keren als CEO en kijk ernaar uit om samen te werken met ons team van wereldklasse. Ik krijg nu de kans om meer tijd door te brengen met onze klanten en partners over de hele wereld om onze nieuwe strategische groeiplannen uit te voeren,” aldus Knight.

Naast de terugkeer van Knight kondigt het bedrijf vandaag ook de volgende acties aan:

  • Aanwerving van Gavin Wilson als nieuwe V.P. van Engineering. Voorheen werkzaam bij Reconext. Gavin heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van geavanceerde test-, reparatie- en waardehersteloplossingen voor klanten wereldwijd.
  • Joe Conway is gepromoveerd tot V.P. of Solutions. Joe heeft sterk leiderschap getoond in het analyseren, prijzen en onboarden van grote wereldwijde programma’s voor illumynt, waarbij hij cross-functionele teams aanstuurde om doelgerichte resultaten te leveren.
  • Ondertekening van een strategische overeenkomst met Circular Integrity, een ITAD-adviesbureau geleid door oprichter en CEO Todd Zegers, voormalig Global Vice President van ITAD en Reverse Logistics voor Ingram Micro. Circular Integrity zal nauw samenwerken met het senior managementteam van CNE om de groei en diversificatie te versnellen.
  • illumynt breidt zijn voetafdruk wereldwijd uit met de opening van drie nieuwe vestigingen in Franklin, MA, VS, Cork, Ierland en Thailand.

Ga voor meer informatie naar http://www.illumynt.com, of volg ons op LinkedIn via https://www.linkedin.com/company/illumynt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Paul Knight, 978-490-4812

Check out our twitter: @NewsNovumpr