14:13 uur 10-09-2024

LuminUltra neemt de legionellatestactiviteiten over van Genomadix en tekent een strategische licentie om aanvullende testen op de markt te brengen voor het Ultra-portable Molecular Diagnostic Platform

FREDERICTON, New Brunswick–(BUSINESS WIRE)– LuminUltra (luminultra.com), wereldleider op gebied van toegepaste moleculaire diagnose, maakte vandaag de overname bekend van de activa van de legionellatestactiviteiten van Genomadix Inc (genomadix.com), samen met de rechten om verdere proeven en testmethoden op de markt te brengen in water-, energie- en voeding- en drankenmarkten over de hele wereld aan de hand van het Genomadix Cube™ qPCR (quantitative polymerase chain reaction) Platform.

Via deze transactie breidt LuminUltra haar sectorleidende portfolio oplossingen voor moleculaire testen verder uit, ten behoeve van snelle identificatie en kwantificatie van microben in residentiële, commerciële en industriële watersystemen die de mogelijk fatale legionairsziekte veroorzaken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Gene Schilling, marketingdirecteur

gene.schilling@luminultra.com +1-519-990-0084

Media: Chelsey Martellacci, marketingmanager

media@genomadix.com 1-888-810-7788

Check out our twitter: @NewsNovumpr