17:47 uur 10-09-2024

Dine Brands breidt haar wereldwijde voetafdruk uit met nieuwe deals en de eerste locatie met dubbele merkaanduiding Applebee’s® en IHOP® in Honduras

Parent-bedrijf van ‘s werelds favoriete restaurantmerken breidt haar tweemerkenstrategie naar een nieuwe internationale markt uit.

PASADENA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Dine Brands International, een dochteronderneming van Dine Brands Global, Inc., het parent-bedrijf van Applebee’s®, IHOP® en Fuzzy’s Taco Shop® restaurants, breidt haar wereldwijde voetafdruk en unieke dubbelmerkenconcept met Applebee’s en IHOP verder uit naar nieuwe internationale markten. Via een akkoord voor de ontwikkeling van meerdere eenheden met de franchisenemer BLT Global Brands, opent het eerste dubbelemerkenrestaurant haar deuren in San Pedro Sula, Hondura, op 16 september 2024.

De intrede van Dine Brands in Honduras markeert een belangrijke mijlpaal in de internationale uitbreidingsstrategie van het bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
Heather Mann

Directeur internationale communicatie

Dine Brands Global, Inc.

Heather.mann@dinebrands.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr