19:39 uur 10-09-2024

De revolutionaire draadloze muis: de YUMA van Higround is ontworpen voor stijl en prestaties

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Higround, het toonaangevende merk voor lifestyle en grafische gaming randapparatuur, kondigt met trots zijn allereerste draadloze gamingmuis aan: YUMA. Lichtgewicht, zorgvuldig ontworpen en gebouwd om te presteren, markeert YUMA een nieuw hoofdstuk in de missie van Higround om elk aspect van je game-opstelling te verheffen tot een ware expressie van individuele artisticiteit.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240909693303/nl/

The Yuma mouse launches with two colorways: RADAR and CELSHADE. (Photo: Business Wire)

The Yuma mouse launches with two colorways: RADAR and CELSHADE. (Photo: Business Wire)

Ontmoet YUMA: waar kunst en performance elkaar ontmoeten

Elke draadloze muis is voorzien van met de hand aangebracht grafisch artwork en laat deze werken tot in de kleinste details. Het is een echt verzamelobject dat Higrounds toewijding aan individualiteit en creatieve expressie uitstraalt. Met een gewicht van slechts 49 gram is YUMA een game-changer in de wereld van gamingmuizen, die topprestaties combineert met een ongeëvenaarde designesthetiek.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kelly Kim

kkim@higround.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr