19:50 uur 10-09-2024

Tijdens een belangrijke conferentie over stofwisselingsziekten werden positieve gegevens voorgesteld over de ziekte van Niemann-Pick type C (NPC) en GM2-gangliosidose uit de nizubaglustat Fase 2 RAINBOW-studie gevoerd door Azafaros

LEIDEN, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Azafaros heeft aangekondigd dat tijdens het jaarlijkse symposium van de SSIEM (Society for the Study of Inborn Errors of Metabolism) in Porto, Portugal, de gegevens werden voorgesteld uit de lopende dubbelblinde, via placebo gecontroleerde Fase 2 RAINBOW-studie waarbij onderzoek wordt gedaan naar haar hoofdactivum nizubaglustat bij patiënten met de ziekte van Niemann-Pick type C (NPC) of GM2-gangliosidose.

De resultaten van het eerste deel van de studie, bedoeld om de veiligheid, farmacodynamica en farmacokinetica te bepalen van het hoofdactivum nizubaglustat van het bedrijf, toonde aan dat het bestanddeel een positief veiligheidsprofiel heeft en bij de 13 deelnemers aan de studie goed getolereerd werd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Azafaros B.V.

E-mail: info@azafaros.com
www.azafaros.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr