02:26 uur 11-09-2024

Affinity benoemt Adam Goldman tot Chief Financial Officer

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Affinity, de toonaangevende CRM voor privékapitaal, kondigde vandaag de benoeming aan van Adam Goldman tot Chief Financial Officer. Als doorwinterde financiële executive met uitgebreide ervaring om bedrijven met grote groei op schaal te brengen, zal Adam de financiële strategie van Affinity in goede banen leiden nu het bedrijf haar snelle uitbreiding verderzet.

“We zijn enthousiast dat we Adam bij het team van Affinity mogen verwelkomen,” aldus Ken Fine, CEO van Affinity. “Adams trackrecord van succesvolle begeleiding van bedrijven in perioden met aanzienlijke groei en zijn diepe begrip van het SaaS-landschap maken van hem een geweldige aanwinst voor Affinity. Zijn leiderschap zal van grote waarde zijn nu we onze activiteiten op schaal brengen en verder blijven innoveren op het vlak van relatie-intelligentie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Dailey

Affinity

press@affinity.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr