03:27 uur 11-09-2024

Boyd Watterson en Amber Infrastructure voltooien strategische combinatie en richten zo een vooraanstaand wereldwijd alternatief beleggingsplatform op

CLEVELAND & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Boyd Watterson Asset Management (“Boyd Watterson”) en Amber Infrastructure Group Holdings Limited (“Amber”) hebben aangekondigd dat hun eerder aangekondigde strategische combinatie nu is afgerond. De transactie werd op 30 augustus afgesloten na ontvangst van alle noodzakelijke goedkeuringen van investeerders en regelgevende instanties, waaronder toestemming van de Britse FCA.

De combinatie creëert een wereldwijd gediversifieerd platform voor vastgoed-, infrastructuur- en vastrentend vermogensbeheer met een beheerd vermogen van ongeveer 35,7 miljard dollar. De nieuwe onderneming, inclusief haar operationele dochterondernemingen, is een vooraanstaande wereldwijde alternatieve vermogensbeheerder met meer dan driehonderd beleggingsmedewerkers en kantoren in acht Amerikaanse steden en twaalf landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact

Carolyn Baker

SVP Corporate Communications

Hunt Companies

carolyn.baker@huntcompanies.com
m: +1 856/298-2036

Check out our twitter: @NewsNovumpr