20:44 uur 11-09-2024

Infobip, Nokia en GSMA tonen de voordelen aan van Network API’s tijdens Shift, de sectorleidende conferentie voor ontwikkelaars

VODNJAN, Kroatië–(BUSINESS WIRE)– Het internationale communicatieplatform Infobip brengt het internationale mobiele telecombedrijf Nokia, de vereniging van de mobiele sector GSMA, het toonaangevende Kroatischean telecombedrijf Croatian Telekom (Hrvatski Telekom) en andere bedrijven bijeen tijdens Shift, de toonaangevende, op ontwikkelaars gerichte conferentie van dit jaar.

Na diverse succesvolle partnerschappen voor het lanceren van Network API’s in overeenstemming met Camara onder het GSMA Open Gateway-initiatief, willen telecombedrijven en MNO’s wereldwijd opkomende en toekomstige services lanceren en monetiseren. Heel wat bedrijven hebben nog altijd nood aan betere relaties met ontwikkelaars om dit snel en efficiënt te kunnen doen. Daarom wonen MNO’s dit jaar de Infobip Shift bij.

Matija Ražem, vicevoorzitter bedrijfsontwikkeling van Infobip, gaf volgend commentaar: “We behoren tot de eersten die het Camara-project en het GSMA Open Gateway-initiatief steunen en met telecommunicatiebedrijven werken om nieuwe services met toegevoegde waarde aan te bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marcelo Nahime

Internationaal PR-manager Infobip

marcelo.nahime@infobip.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr