21:04 uur 11-09-2024

Experian opgenomen in Fortune’s 2024 “100 Best Workplaces in Technology” lijst

Focus op de uitzonderlijke cultuur, werknemersfocus en kwaliteit van de werkplek

COSTA MESA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Experian North America is opgenomen in de prestigieuze Fortune Best Workplaces in Technology™ 2024-ranglijst. Deze eer brengt de goed presterende werkcultuur van Experian onder de aandacht, die innovatie, inclusiviteit en gelijkheid bevordert, en het welzijn, de groei en de vooruitgang van teamleden stimuleert.

Fortune heeft voor het vaststellen van de lijst met 100 beste werkgevers van dit jaar samengewerkt met Great Place to Work® en een enquête gehouden onder meer dan 870.000 werknemers, waarbij gegevens van bedrijven met in totaal meer dan 6,1 miljoen werknemers werden verzameld. In het onderzoek konden werknemers vertrouwelijke feedback geven over de cultuur van hun organisatie door te reageren op 60 uitspraken die over het geheel een uitstekende werkervaring beschrijven, gedefinieerd door een hoge mate van vertrouwen, respect, geloofwaardigheid en meer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Troncale

Experian Public Relations

+1 714 830 5462

michael.troncale@experian.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr