14:31 uur 12-09-2024

Internationale vastgoedgroep herprofileert haar merknaam als Accumin om betere beslissingen met betrekking tot eigendommen mogelijk te maken

  • Asertia, de internationale vastgoedgroep achter de marktleiders Tinsa en Deyde DataCentric (Spanje en Latijns-Amerika); Persch Consult en on-geo (Duitsland); en Troostwijk (Nederland), samen met nog een aantal anderen, brengt haar bedrijven bijeen onder een nieuwe naam voor de groep: Accumin.
  • Deze strategische zet bundelt meer dan 1.500 werknemers van meer dan 20 bedrijven in 14 landen verspreid over 3 werelddelen, met een engagement om hun klanten te helpen juiste vastgoedbeslissingen te nemen.
  • Accumin biedt globale, onafhankelijke expertise gecombineerd met innovatieve softwareoplossingen en werkbare intelligentie die haar klanten en hun eindklanten zullen helpen met See Value Clearly.

MADRID–(BUSINESS WIRE)– Asertia, in handen van de internationale participatiemaatschappij Cinven, heeft plannen aangekondigd om haar uiteenlopende aanbod van producten en services over de hele wereld te herorganiseren en duidelijker te definiëren onder een nieuwe merknaam – Accumin.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240912208364/nl/

James Cornell, Chairman and Global CEO of Accumin (Photo: Business Wire)

James Cornell, Chairman and Global CEO of Accumin (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechtsals leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die alsenige rechtsgeldig is.

Contacts

Internationale communicatie Accumin

communications@accumin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr