02:38 uur 13-09-2024

Roemeense grootste maker van media-inhoud kiest Verimatrix Streamkeeper

De populaire AntenaPLAY streamingdienst van Antena TV Group krijgt innovatieve bescherming tegen piraterij en versterkt tegelijkertijd de uitstekende kijkervaring

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Paris: VMX, FR0010291245), de leider in het versterken van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, kondigde vandaag aan dat Antena TV Group uit Boekarest, de grootste producent van mediacontent in het land, heeft gekozen voor de Verimatrix Streamkeeper-suite van cyberbeveiliging en antipiraterijtechnologieën.

Antena TV Group biedt sinds 1993 topcontent en biedt Antena 1, Antena Stars, Happy Channel en ZU TV. Daarnaast innoveert het bedrijf de Roemeense markt met zijn digitale activa, waaronder de streamingdienst AntenaPLAY die als eerste de kracht van Verimatrix Streamkeeper zal inzetten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerderscontact voor Verimatrix
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

SEITOSEI.ACTIFIN

Mathilde Guillemot-Costes

mathilde.guillemot@seitosei-actifin.com

Michael Scholze

Michael.scholze@seitosei-actifin.com

Mediacontacten voor Verimatrix:
Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr