03:05 uur 13-09-2024

Vecima helpt NOS bij het leveren van de ultieme fanervaring voor video-abonnees in Portugal

VICTORIA, Brits Columbia–(BUSINESS WIRE)– Vecima Networks Inc. (TSX: VCM) kondigde vandaag aan dat het zijn MediaScale™ contentdistributie-oplossing bij NOS, de grootste communicatie- en entertainmentgroep in Portugal succesvol heeft geïmplementeerd. In 2016 begonnen Vecima en NOS aan een meerjarig project om de video-entertainmentervaring voor kijkers in Portugal te transformeren.

NOS heeft Vecima’s MediaScale Storage ingezet via Satcab, de wederverkoper van Vecima in Portugal. Hiermee kan een grotere capaciteit worden bereikt en een divers ecosysteem van clientapparaten worden bediend, waaronder IP-geschikte settopboxen, smartphones, tablets en andere streamingapparaten.

NOS heeft een opslagplatform met meerdere niveaus uitgerold voor het leveren van geoptimaliseerde video, waarbij de kosten onder controle worden gehouden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties: 250-881-1982, invest@vecima.com
Mediarelaties: bernadette.dunn@vecima.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr