15:40 uur 13-09-2024

Guardant Health deelt gegevens op ESMO 2024 waarmee de sterke prestaties van haar technologie voor precisie-oncologie bij meerdere geavanceerde tumortypen verder wordt aangetoond

PALO ALTO, Californië–(BUSINESS WIRE)– Guardant Health, Inc. (Nasdaq: GH), een toonaangevend bedrijf op het gebied van precisie-oncologie, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf en haar onderzoeksmedewerkers op het congres van de European Society for Medical Oncology (ESMO) in Barcelona, ​​Spanje, van 13 tot en met 17 september 2024 gegevens zullen presenteren uit verschillende onderzoeken waarin Guardant-technologie wordt gebruikt om vooruitgang te boeken op het gebied van precisie-oncologie.

In een artikelpresentatie tijdens het Presidential Symposium III worden gegevens gepresenteerd over de Guardant Reveal™ minimal residual disease test bij patiënten met lokaal gevorderde rectumkanker die deelnemen aan het NO-CUT-onderzoek. Andere presentaties omvatten bevindingen uit onderzoeken waarin Guardant360® wordt geëvalueerd voor therapieselectie voor de behandeling van gevorderde borstkanker en andere solide tumoren, en waarbij het Guardant Infinity™-platform wordt gebruikt voor responsbewaking bij gevorderde niet-kleincellige longkanker (NSCLC).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor beleggers:
Zarak Khurshid

investors@guardanthealth.com

Contactpersoon voor de media:
Mike Weist

press@guardanthealth.com
+1 317 371 0035

Check out our twitter: @NewsNovumpr