21:54 uur 13-09-2024

Intelecy kondigt de promotie van Anna Olsson tot Chief Operating Officer aan

OSLO, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– Intelecy, een vooraanstaand Noors bedrijf gespecialiseerd in industriële AI, kondigt tevreden de promotie van Anna Olsson van CCO (Chief Commercial Officer) tot COO (Chief Operating Officer) aan. Deze verschuiving is een gevolg van de versnelde wereldwijde uitbreiding van het bedrijf, na een jaar opmerkelijke groei en succesvolle leveringen van projecten in verschillende landen.

Anna Olsson, die bij Intelecy aantrad met een bagage van meer dan 20 jaar ervaring in de softwaresector, was een spilfiguur in het bevorderen van de commerciële strategie en internationalisering van het bedrijf. Met een robuuste achtergrond wat industriële AI betreft en ervaring in internationale functies, waaronder haar periode bij Cognite en Microsoft, zal het leiderschap van Olsson zich nu toespitsen op het optimaliseren van de activiteiten om te voldoen aan Intelecy’s groeiende wereldwijde vraag en het ondersteunen van de voortgezette innovatie in op AI gebaseerde procesoptimalisatie en energiebeheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Line Sletvold

Hoofd marketing

line.sletvold@intelecy.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr