15:00 uur 16-09-2024

Flatworld Solutions breidt haar activiteiten uit met een nieuw kantoor in Ahmedabad, India.

Internationale outsourcing-leider versterkt zijn aanwezigheid om te voldoen aan de groeiende vraag naar softwareservices

AHMEDABAD, India–(BUSINESS WIRE)– Flatworld Solutions, een wereldleider op gebied van IT en ITES, kondigde de opening aan van haar nieuwe kantoor in Ahmedabad, India. Deze uitbreiding markeert een belangrijke mijlpaal in het 18-jarige bestaan van het bedrijf, dat IT en ITES van topniveau aan haar internationale clientèle aanbiedt. Het nieuwe kantoor in Ahmedabad zal dienen als offshore ontwikkelingscentrum, met in eerste instantie aandacht voor mobiele en eCommerce ontwikkelingsservices. Het zal voldoen aan de groeiende vragen van een toonaangevende klant gevestigd in Los Angeles, teneinde het vermogen van Flatworld aan te tonen om grootschalige projecten buiten de landsgrenzen te beheren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contact

Sandeep Kumar

pr@flatworldsolutions.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr