18:25 uur 16-09-2024

FPT te zien in documentaire van Discovery Channel over technologische revolutie in Vietnam

HANOI, Vietnam–(BUSINESS WIRE)– ‘Silicon Delta – The Story of Vietnam’s Tech Revolution,’ de nieuwste documentaire over Vietnam en zijn toonaangevende technologiebedrijf FPT, is in première gegaan op Discovery Channel en is beschikbaar in 10 talen, waaronder Engels, Japans, Duits, Chinees, Koreaans, enz.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240915562934/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

De documentaire van een half uur volgt de opkomst van Vietnam als de snelstgroeiende digitale economie van Zuidoost-Azië. Het biedt een chronologisch overzicht van de evolutie van Vietnam, huidige prestaties en positieve vooruitzichten voor de toekomst, met het potentieel om een wereldwijde topspeler te worden als het gaat om personeel.

FPT is een bedrijf uit eigen land en staat op de lijst van de 50 beste IT-servicebedrijven van Azië. Het traject van het bedrijf in de wereldwijde arena tot een miljardenbedrijf weerspiegelt de technologische en sociaaleconomische ontwikkelingen van Vietnam.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Mai Duong (mw.)

FPT Software

PR Manager

MCP.PR@fpt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr