18:42 uur 16-09-2024

S-Docs treedt toe tot de HubSpot App Marketplace

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– S-Docs heeft aangekondigd dat het nu is opgenomen in de HubSpot App Marketplace. App Partners zijn onafhankelijke softwareleveranciers die een integratie met HubSpot hebben gebouwd en zijn geaccepteerd in de App Marketplace.

S-Docs voor HubSpot integreert gegevens van HubSpot naadloos in aanpasbare sjablonen, waardoor de generatie van documenten geautomatiseerd wordt en veilige e-handtekeningen om verkoopworkflows en klantervaringen te verbeteren mogelijk worden gemaakt. Deze oplossing democratiseert toegang tot automatisering van documentworkflows, waardoor bedrijven van alle groottes hun activiteiten kunnen optimaliseren.

Het App Partner-programma van HubSpot is een ecosysteem van waardevolle integraties van derden. App Partners voldoen aan een reeks vereisten.

“We zijn verheugd om de mogelijkheden van S-Docs uit te breiden naar het HubSpot-ecosysteem na 14 succesvolle jaren als pionier op het gebied van documentworkflowautomatisering voor Salesforce. Deze lancering markeert een belangrijke mijlpaal, aangezien we onze documentautomatiseringstechnologie van ondernemingsklasse en expertise op het gebied van operationele efficiëntie naar HubSpot-gebruikers brengen. We bieden een ervaring die is verfijnd door jaren van innovatie, waardoor ze hun activiteiten kunnen stroomlijnen en hun productiviteit kunnen verbeteren zoals nooit tevoren,” aldus Anand Narasimhan, Chief Technology Officer van S-Docs.

Lees hier meer over de integratie.

Over S-Docs:

Een toonaangevend platform voor operationele efficiëntie waarmee gebruikers een betere klantervaring kunnen creëren via naadloze en veilige mogelijkheden voor documentautomatisering, workflows en e-handtekeningen. Hiermee worden duizenden bedrijven — van kleine winkels tot wereldwijde ondernemingen — geholpen bij het slimmer schalen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dyana Quinlivan

S-Docs

+1-800-519-3627

press@sdocs.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr