02:50 uur 17-09-2024

Tigo Energy presenteert geavanceerde zonne-energieoplossingen op Solar & Storage Live 2024 UK

EI Residential Solution, TS4-X Flex MLPE, samen met de Green Glove en Installer Loyalty-programma’s zijn de blikvangers van Tigo’s aanwezigheid op Solar & Storage Live in Birmingham

CAMPBELL, Calif.–(BUSINESS WIRE)– De brede inspanningen om de CO2-uitstoot terug te dringen in het Verenigd Koninkrijk, en de groei van zonne-energie te stimuleren, heeft Tigo Energy, Inc. (NASDAQ: TYGO) (“Tigo”), een toonaangevende leverancier van intelligente softwareoplossingen voor zonne-energie- en energieopslag, ertoe aangezet om vandaag zijn zonne-energieproducten en installateursdiensten bekend te maken. Het bedrijf zal deze presenteren op de Solar & Storage Live-beurs. Met een Britse zonne-energiecapaciteit van meer dan 16GW in 2024 en residentiële installaties die meer dan 80% van de zonne-energieprojecten uitmaken, levert Tigo een uitgebreid assortiment zonne-energieoplossingen om Britse installateurs in deze snelle groeifase te ondersteunen. Dit zijn onder meer:

  • EI Residential: De Tigo EI Residential Solution is een alles-in-één, fabrieksmatig geïnstalleerd zonne-plus-opslagsysteem dat verbeterde energieopwekking met efficiënte en veelzijdige opslag combineert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Technica Communications

Cait Caviness

E-mail: tigoenergy@technica.inc

Check out our twitter: @NewsNovumpr