06:13 uur 17-09-2024

ProAmpac geeft een extra boost aan MAKR: de online configurator van de nieuwe generatie, een unicum voor de sector, ontworpen voor moeiteloos ontwerp van verpakkingen

CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)– ProAmpac, een internationale leider in flexibele verpakking en materiaalwetenschappen, introduceert trots haar nieuwste versie van MAKR by DASL — een innovatieve online zakjesconfigurator aangestuurd door het 3D Source-configuratieplatform. Gebruik makend van Unreal Engine, verbetert deze krachtige tool de gebruikersinterface en vereenvoudigt grafische ontwikkeling, zodat gebruikers moeiteloos gepersonaliseerde, digitale flexibele verpakkingsprototypes van hoogwaardige kwaliteit kunnen ontwerpen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240916959651/nl/

MAKR Screen (Photo: Business Wire)

MAKR Screen (Photo: Business Wire)

Sal Pellingra, vicevoorzitter globaal verpakkingsontwerp, applicaties en bedrijfsontwikkeling van ProAmpac, licht toe: “MAKR by DASL zorgt voor een revolutionaire ommezwaai in het ontwerp van virtuele prototypes aan de hand van een snel en eenvoudig platform om online verpakking te ontwerpen zonder ingewikkelde software of externe resources.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Whitney Miles

ProAmpac

(617) 721 7040

Whitney.Miles@ProAmpac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr