08:00 uur 17-09-2024

SoftBank Corp. en Intelsat starten baanbrekende samenwerking om Ubiquitous Network te creëren

MCLEAN, Va.–(BUSINESS WIRE)– SoftBank Corp. (‘SoftBank’) en Intelsat hebben een baanbrekende samenwerkingsovereenkomst getekend die zal leiden tot de lancering van een enkel ‘Ubiquitous Network’ (alomtegenwoordig netwerk) waarmee klanten overal verbonden kunnen blijven. SoftBank en Intelsat zullen gezamenlijk onderzoek en ontwikkeling leiden van naadloze 5G-verbindingen tussen terrestrische mobiele netwerken en satellietcommunicatienetwerken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240916901333/nl/

In een maatschappij waarin iedereen en alles steeds afhankelijker is van verbonden, gemakkelijk en altijd beschikbaar blijven, is telecommunicatie essentieel. Ondanks de komende realisatie van autonome mobiliteit met auto’s, schepen, drones en andere voertuigen, hebben veel gebieden echter nog steeds geen dekking voor mobiele netwerken op de grond en zijn er aparte apparaten en accounts nodig om verbinding te maken met niet-terrestrische netwerken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melissa Longo – melissa.longo@intelsat.com; +1 240-308-1881

Check out our twitter: @NewsNovumpr