09:00 uur 17-09-2024

Alter Domus kondigt outsourcingpartnerschap aan met Partners Group

Het wereldwijde mandaat omvat een reeks operationele functies

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Alter Domus, een toonaangevende leverancier van technologiegestuurde fondsenbeheer, activa- en bedrijfsdiensten voor de alternatieve beleggingsindustrie, is een outsourcingpartnerschap aangegaan met Partners Group, een van de grootste bedrijven in de wereldwijde private marktindustrie. De samenwerking houdt in dat Alter Domus ondersteuning gaat bieden aan een breed scala aan operationele functies voor de gesloten productaanbiedingen van Partners Group, die investeringsstructuren in de VS, Europa en Azië omvatten.

Alter Domus werd door Partners Group geselecteerd vanwege zijn dienstverlening, breedte van technologische mogelijkheden, wereldwijde voetafdruk en het onderscheidende karakter van zijn beproefde aanpak, gericht op het ‘co-creëren’ van op maat gemaakte operationele modellen die zijn afgestemd op de specifieke prioriteiten van individuele beleggingsmanagers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact

alterdomus@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr