15:05 uur 17-09-2024

Dubai gaat de 21e editie van Dubai Woodshow organiseren, van 14 tot 16 april 2025

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Dubai maakt zich op om de 21e editie van Dubai Woodshow te organiseren, de belangrijkste internationale handelsbeurs die zich richt op de hout-, meubel- en houtbewerkingsmachine-industrie in de MENA-regio (Midden-Oosten en Noord-Afrika), met meer dan 600 exposanten uit meer dan 50 landen over de hele wereld.

Het prestigieuze evenement staat gepland van 14 tot 16 april in het Dubai World Trade Centre en brengt professionals uit de industrie, fabrikanten, leveranciers en specialisten op het gebied van houtmachines en -gereedschappen samen om de nieuwste producten, diensten en technologieën in de industrie te presenteren. Het zal ook een opwindend platform bieden om een breed scala aan hout- en houtbewerkingsmachines en -gereedschappen te tonen, waardoor internationale investeerders en zakenmensen naar de regio worden aangetrokken, wat bijdraagt aan het stimuleren van economische diversificatie en industriële vooruitgang.

Dubai WoodShow biedt exposanten de mogelijkheid om contact te maken met hun bestaande klanten en prospects en mogelijke synergieën te bespreken om hun bedrijf uit te breiden, terwijl ze potentiële klanten uit nieuwe markten identificeren, hun merken promoten, meningen, ervaringen en kennis uitwisselen en communiceren met geïnteresseerde overheidsinstanties. Degenen die geïnteresseerd zijn in de show kunnen zich online registreren door naar https://www.woodshowglobal.com/dubai te gaan.

De tentoonstelling trekt jaarlijks meer dan 15.000 bezoekers uit meer dan 130 landen, waardoor het de belangrijkste bestemming is voor houtexporteurs en belangrijke spelers in de sector van over de hele wereld, en een platform voor honderden exposanten om onder één dak samen te komen en lokale en internationale leveranciers van bouwmaterialen, distributeurs en dealers, fabrikanten van meubels en machines, architecten, interieurontwerpers, aannemers en ontwikkelaars te ontmoeten.

De Dubai Woodshow biedt een verscheidenheid aan evenementen, met name de conferentie, die seminars en keynote speeches met experts, hoge overheidsfunctionarissen en specialisten uit de industrie omvat, om meningen, ervaringen en kennis uit te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen en trends op lokale, regionale en wereldwijde markten.

Het evenement zal ook de communicatie en bilaterale ontmoetingen tussen investeerders en deelnemende entiteiten vergemakkelijken, om kansen en mogelijke partnerschapsovereenkomsten te bespreken. Het stelt exposanten ook in staat om hun producten aan een internationaal publiek te presenteren. Innovation Awards zullen ook worden uitgereikt aan innovators uit de hout- en houtbewerkingsmachine-industrie.

De oorspronkelijke brontaaltekst van deze aankondiging is de officiële, gezaghebbende versie. Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal die als enige juridische geldigheid beoogt.

Bron: AETOSWire

Contacts

Shereen al Musalami
shereen.almusallami@strategic.ae

Check out our twitter: @NewsNovumpr