14:19 uur 18-09-2024

Tal Rosenberg gaat Apollo Intelligence leiden als nieuwe Chief Executive Officer

Met 25 jaar ervaring in het aansturen van hoog presterende technologie- en analysebedrijven in de gezondheidszorg, zal Rosenberg de digitale transformatie van Apollo versnellen om realtime inzichten te bieden aan life sciences- en gezondheidszorgklanten

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Apollo Intelligence (Apollo), een toonaangevende wereldwijde leverancier van hoogwaardige, realtime inzichten aan de life sciences en gezondheidszorgindustrie, kondigt de benoeming aan van Tal Rosenberg als Chief Executive Officer.

Rosenberg is een technologieleider met een uitzonderlijke staat van dienst in het gebruik van data en technologie om Life Sciences-activiteiten te transformeren voor zowel Fortune 100- als door PE gesteunde bedrijven. Hij staat bekend om het inspireren van teams om digitaal vooruitstrevende, klantgerichte innovaties te stimuleren en zal zich richten op het bevorderen van groei door de mogelijkheden en aanbiedingen van het Apollo-technologieplatform uit te breiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nemesh Patel

VP, Marketing

Nemesh.patel@apollointelligence.net
+1-617-875-8177

Mary Kae Marinac

PR-vertegenwoordiger voor Apollo Intelligence

mk@mkmarinac.com
+1-978-685-3136

Check out our twitter: @NewsNovumpr